Hvorfor Detox?

opprettet den

Hvorfor Detox?

De fleste lever i et miljø der vi er utsatt for miljøgifter via mat, forurensning, vaskemidler, hud- og kroppsprodukter. Dette er ikke til å unngå og derfor har jeg erfart at å ta en detox et par ganger i året har vært nyttig for min egen helse. Har du en god helse, men kanskje ønsker litt mer energi, litt klarere hud, noen kilo ned eller rett og slett føle deg litt bedre? Da vil det være gunstig å sette opp en detox et par ganger i året.

Genetisk er det noen som avgifter og fyller fortere opp med miljøgifter i kroppen. Jeg har tatt et studie som går på gentesting, tatt en test av meg selv og den viser at jeg er en dårlig avgifter. Tidligere tok jeg ofte detox for å gå ned i vekt og levde kun på juicer i en uke. Det som skjedde var at jeg gikk ned i vekt, men kiloene kom fort på igjen og jeg fikk ikke den langvarige energien etterpå. Etter jeg studerte ernæring og lærte om hvor viktig det er med et stabilt blodsukker, har jeg endret på kurene og nå laget en ny kur basert på kunnskapen jeg har fått de siste årene, samt min egen erfaring.

Opphopning av syntetiske stoffer i kroppen over tid kan føre til helseplager. Det kan trigge betennelser, gjøre at vi fortere får rynker og ser eldre ut en hva vi faktisk er. Det er studier på at livsstilsendring kan bremse aldring. Det finnes også forskning på at detox ikke virker.

Så hva skal vi tro på?

Jeg har valgt å følge det jeg har kjent er rett for kroppen og utallige av mine kunder har gitt samme tilbakemelding. Det kan være vanskelige å snu om på livsstilen. Ved å starte med 1 uke og kjenne hva det gjør med kroppen, kan det føre til at du får lyst til å endre litt og litt fremover. Rom er ikke bygget på en dag. Ved å ta et og et skritt kan du kjenne etter underveis hva som er godt og rett for deg. Vi er alle forskjellige 💙


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din